Geile kerst

Witte kerst

24 december. De avond voor kerst. Zuchtend zit ik voor het raam en staar naar buiten. Het kerstgevoel is ver te zoeken. Geen sneeuw buiten, geen versiering in huis en bovenal voor het eerst sinds jaren geen partner om de kerst mee door te brengen. Ik zucht opnieuw. Geen diner voor twee, en geen hete seks op kerstavond. Bestond er nu maar zo iets al s een kerstwens, dan wist ik het wel. Maar ach. Plots wordt mijn aandacht naar iets in de donkere lucht getrokken. Ik kijk opnieuw en zie wat het was. Een vallende ster schiet door de lucht. Zal het…? Snel wens ik dat ik deze kerst niet alleen door hoef te brengen en sluit mijn ogen. Geduldig wacht ik tot de bel gaat en mijn droom minnaar voor de deur staat. Na een half uur stop ik en lach mezelf uit. Een kerstwens, geloof je het zelf? Ik ga naar boven en douche mezelf. In mijn negligé en met een warme deken kruip ik op de bank en kijk naar sentimentele kerstprogramma’s. Bah. Ik zap verder, als ineens de bel gaat. De bel? Nu nog? Zal het…? Ik spring op en haast me naar de deur.

Als ik die open doe valt mijn mond open van verbazing. Daar staat hij. Mijn droomminnaar. Zijn donkere haren en zijn mysterieuze donkere ogen en zijn ongelofelijk sexy kaaklijn en lichaam. “H-hallo”, stamel ik en voel mijn wangen rood opgloeien. “Goedeavond, schoonheid”, zegt hij met een diepe stem. “Wil je binnen komen?”, weet ik eruit te persen. “Ja, natuurlijk. Ik ben hier voor jou”, glimlacht hij lief. Ik stap opzij en wijs hem de kapstok. Mijn adem stokt in mijn keel als ik zijn lekkere lichaam onder die jas vandaan zie komen. “Wat wil je doen, liefste?” Hijg. Liefste? O, ik vind deze man nu al ontzettend geil en leuk. “Kerst vieren met jou?” “Dat is geen probleem”, glimlach hij geheimzinnig en komt op me af geslopen. Teder en met zachte dwang drukt hij me tegen de muur en kijkt me diep in mijn ogen. “Je bent beeldschoon”, zegt hij en drukt zijn lippen op de mijne. Warm en zacht, maar toch heel erg mannelijk. Ik ruik zijn lekkere parfum en smelt waar ik bij sta. Plots tilt hij me op en draagt me naar de sofa in de kamer. “Heb je geen kerstboom?” “Nee, ik wilde geen kerst vieren zonder partner.” “Nou, die heb je nu. Zal ik jou versieren?” “Dat heb je al gedaan, lekkertje”, lach ik en trek hem naast me op de bank. We raken verwikkeld in een passionele en geile tongzoen. Zijn tong glijd in en uit mijn mond en proeft en likt en bevoelt mijn mond en tong. Ik hijg en sjor aan zijn shirt.

Gewillig laat hij zijn shirt uittrekken en ik streel zijn mannelijke borst. Hij streelt mijn borsten en kneed ze zachtjes in zijn sterke handen. Mijn tepels worden gelijk stijf. “O, liefste, wat ben je lekker”, kreunt hij in mijn nek en kust me daar. Ik word gek van verlangen. Ik sta al een paar maanden droog. “O, alsjeblieft, neuk me toch! Lang en hard! Ik verlang zo naar je”, roep ik in extase. “Komt voor elkaar”, zegt hij lachend en trekt in een ruk mijn slipje van mijn billen. In een paar seconden is ook hij naakt van onder en ik bewonder zijn grote staaf. Hij is echt perfect. “Kom in me, neuk me gek”, kreun ik. Hij komt tussen mijn benen en in één stoot is hij in me. Heet, hard en warm. Beiden kreunen we en nemen het ritme aan van elkaars lichamen. Als vanzelf gaat het sneller en sneller en ik voel al snel een heerlijk orgasme opkomen. “O, ja, lieverd! Ga door! Ga door! Ik ga komen. Jaaaaaaa”, schreeuw ik en klem mijn kutje om zijn paal heen. Hij stoot nog een paar keer en begint te kreunen. Razend snel trekt hij zijn stijve, natte lul uit mij en begint er aan te trekken als een bezetene. “Hier komt ie, schatje”, kreunt hij en begint te schokken. Grote, dikke klodders zaad komen uit zijn lekkere lul en komen op mijn borsten, buik en kutje. Met mijn vingers lepel ik het op en stop het in mijn mond. Hij lacht. “Nu is het toch nog een witte kerst.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *