Hulp bij seks

Wat is het effect van poppers op seks?


Poppers zijn vloeibare, zeer vluchtige en kort werkzame drugs die vooral gebruikt worden omwille van het roes- en spierontspannend effect.

Wat poppers zijn?

Poppers behoren tot de categorie van de “vluchtige snuifmiddelen” (snel verdampende vloeistoffen die je een roes bezorgen). Poppers zijn verpakt in flesjes of capsules. Hun naam is afgeleid van het “poppende” geluid bij het openen.

De wetgeving is onduidelijk over het feit of het al dan niet toegelaten is om poppers te verkopen. Als je poppers koopt, begeef je je qua wetgeving in de grijze zone.

De werking van poppers

Poppers zijn nitrieten die onder meer de bloeddruk doen dalen. Als reactie gaat je hart sneller kloppen om je bloed toch rondgepompt te krijgen in je lichaam. Dat geeft het gevoel van een korte roes, waarin je je opgepept voelt en tintelingen ervaart.

Op die manier kunnen poppers ook de seksuele gevoelens versterken als je al opgewonden bent. Tenslotte hebben poppers ook een spierontspannend effect. Om die reden zijn ze populair als hulpmiddel bij het vrijen, vooral dan bij anale seks. Dit verklaart meteen ook waarom je poppers vaak (maar niet uitsluitend) in het homomilieu aantreft.

Bestel poppers hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *